top of page
cropped-blommor-1-1024x373.jpg

Vad är coachning egentligen och vad betyder det?

Uppdaterat: 1 dec. 2021

Coachning kommer från engelskan och betyder galavagn eller turistbuss och beskriver något som fraktar viktiga människor från en plats där de är till en plats dit de vill komma.

Det är precis vad vi på LUWA- Consulting vill, följa med på din resa och vägleda utifrån din tanke, utmana det som känns i ditt hjärta och stötta dig till den handling du önskar.


Vad gör vi för dig?

LUWA-Consulting är ett coachingsföretag som startade 2020. Vi på LUWA har många års erfarenhet inom ledarskap i olika positioner inom hälso- och sjukvård, privat och kommunal omsorg samt många års erfarenhet med coaching på individnivå och i grupp.

Vi erbjuder dig coachning på individnivå. Sitter du med en känsla av att du skulle behöva en förändring men inte riktigt vågar eller vet vad du önskar göra för förändring är coachning ett utmärkt sätt att ta reda på vad man känner och vill. Du har då en coach som vägleder och hjälper dig att plocka fram din önskan och dina talanger utifrån vad du själv känner och upplever.

”Det var många pusselbitar som föll på plats efter vårt samtal och inser att jag behöver backa lite och gå tillbaka till det som jag kan innan jag kan ta nästa kliv!” Kati Liljebäck


Erbjudande:

Vi på LUWA har nu beslutat att befästa vår kunskap på papper genom att bli diplomerade och söker därför träningsklienter och erbjuder dig ett väldigt bra paket för coaching via Zoom var som helst i Sveriges avlånga land eller walk and talk om du bor i Stockholmsområdet.

Ett första telefonsamtal på 20 minuter utan kostnad samt 6 coachtillfällen á 90 minuter för 750kr/per tillfälle ink. moms (Värde 1 500kr)


Du kan ta kontakt och boka tider för coachning på liselotte@luwaconsulting.se eller


Ring på vardagar mellan kl. 18:00–20:00 på 070-965 43 00


Vi på LUWA önska få vägleda dig utifrån din Tanke, Hjärta till en Handling


Med vänliga Hälsningar!

Liselotte Ulvebring Westin

VD Luwa Consulting


17 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page