Ledarskapscoaching

Coaching för ledare

Du är ny i din roll som chef/ledare eller gruppchef/ ledare, Du har lång erfarenhet av ledarskap men vill utvecklas. Du vill hitta en metod för att, utan konflikter, lyckas utmana dina medarbetare på ett effektivt sätt. Du kanske går med en känsla att du är på låtsas eller inte räcker till som chef och ledare.

Oavsett anledningarna ovan så har vi ett coaching program som passar dig!

 

Tydligare ledarskap, bättre chef

Vill du bli bättre på prioritering, konflikthantering, god kommunikation och hur goda resultat för organisationen kan gå hand i hand med ett personligt välbefinnande i arbetet. Det gör du genom att du som ledare lär dig att arbeta närmare dina egna och arbetsplatsens värderingar.

  • Att coacha ledare utifrån vad man upplever sig själv som ledare för att matcha i den organisationen man verkar

  • Prioritera och kommunicera att hantera uppgifter som hamnar på ditt och medarbetarnas bord, samtidigt som förmågan att stötta och engagera medarbetare

  • Konflikter och processer verktyg i arbetsmiljöfrågor

Vi på LUWA-Consulting hjälper dig använda dig själv som ledarverktyg att leda utifrån din Tanke att leda följa och lita på känslan i ditt Hjärta för att sedan omsätta det till Handling

Inledningsvis ett första kostnadsfritt samtal vid ett individuellt möte på överenskommen plats, telefon eller via zoom på 30 minuter för att få en uppfattning utav behov och syfte, därefter överenskommelse om upplägget och en offertförfrågan som sedan skickas till beställare.

Paket för seriesamtal upp till 9 gånger på från 90 minuter/tillfälle

Ta kontakt vid frågor eller begär en offert