top of page
cropped-blommor-1-1024x373.jpg

Ger du feedback?

För att en utveckling ska kunna ske hos i en individ eller verksamhet så är det viktigt med att kunna ge feedback på ett bra sätt och lika svårt kan det vara att ta emot feedback för vad är feedback egentligen och är feedback alltid positiv


Feedbacken bidrar alltid till oavsett om den är positiv eller negativ till en utveckling för individ eller grupp. Att ge feedback på ett bra sätt är inte alltid så lätt då man kan sätta upp olika hinder för sig själv och kanske inte alltid är mottaglig för reaktionerna. För mig är alltid en feedback en utveckling om vad jag gör bra och vad jag behöver bli bättre på men tycker att det är viktigt hur det framförs. Men hur gör man då?

Några tips!

Tänk igenom först vad du vill uppnå med feedbacken? Är feedbacken nödvändig? Börja alltid samtalet med vad man är bra på och vad man uppskattar Var konstruktiv och tydlig! Lyssna in reaktionen! Undvik negativ ordformulering utan använd istället vad kan kan förbättras? Hur gör vi för att det ska bli en förbättring?

Feedback med Tanke 🧡 Handling

Tycker du att ge feedback är svårt och undviker sådana samtal då kan jag coacha dig hur man genomför ett bra konstruktivt samtal?

Inläggsnavigering


8 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page